Termeni si conditii:

Prin accesarea vilakherimvamaveche.ro si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare nu accesati acest site.
Rezervarea unei camere implica acceptarea Condițiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor și Conditiilor.
Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului vilakherimvamaveche.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.
Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:
Pentru a putea rezerva pe site-ul vilakherimvamaveche.ro trebuie sa completati formularul accesand contact in acest fel exprimandu-va intentia de a inregistra o rezervare. Nu se considera rezervata camera decat in momentul in care primiti un raspuns pozitiv din partea unitatii noastre sau in urma achitarii unui avans in urma eliberarii unui OP (ordin de plata).
In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informații reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.
In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost încalcata, ne rezervam dreptul de a ignora orice mesaj din partea dvs., pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabilă.
Pret și modalitati de plata:
Preturilor prezentate nu li se mai adauga TVA sau alte taxe, reprezentand suma finala achitata pentru o camera/noapte cazare.
Pretul avansului prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul plasării rezervări.
Plata avansului se realizeaza prin transfer bancar.
Clientul va plati diferenta în momentul cazarii, cash / numerar la recepție.
Informatii privitoare la rezervare:
Rezervarea este asigurata de catre unitate decat în momentul confirmarii platii avansului.
In cazul in care un client nu se prezinta la data de start a rezervarii, camera/camerele contractate va/vor fi pastrat/e pana cand se epuizeaza valoarea avansului.
Drepturile de autor (Copyright)
Intregul continut al site-ului vilakherimvamaveche.ro , incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi și orice alte date, reprezinta proprietatea Kherim Sucurie PFA si este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricăror elemente de pe site-ul vilakherimvamaveche.ro sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor în vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuală puteti folosi adresa de mail: office@vilakherimvamaveche.ro.
Politica de confidențialitate
Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate în platile online, Organismele Internaționale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate.
În conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, clientii nostri au urmatoarele drepturi:
1) Dreptul la informare (art.12)
2) Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.
3) Dreptul la interventie (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si in mod gratuit, urmatoarele:
a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;
b) transformarea datelor personale nelegale in date anonime;
c) notificarea tertilor cu privire la operațiunile prevazute la lit. a) și b).
4) Dreptul la opozitie (art.15) – dreptul de a se opune, in mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.
5) Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost incalcate.
6) Dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere (art.25).
Limitari privind utilizarea anumitor tehnici de comunicatie la distanta
Art. 1. – Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului:
a) sistem automatizat de apel fara interventie umana (automat de apel);
b) telecopiator (fax)
c) adresa de posta electronica (e-mail)
Art. 2. – Utilizarea altor tehnici de comunicatie individuala la distanta in afara celor prevazute la art. 1 nu este permisa daca exista un refuz manifestat de consumator.
Lista cuprinzand tehnicile de comunicatie la distanta
a) imprimat neadresat;
b) imprimat adresat;
c) scrisoare tipizata;
d) publicitate tiparită cu bon de comanda;
e) catalog;
f) telefon cu intervenție umana;
g) telefon fara intervenție umană (automat de apel, audiotext);
h) radio;
i) videofon (telefon cu imagine);
j) videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatura sau ecran tactil);
k) posta electronica (e-mail);
l) telecopiator (fax);
m) televiziune (teleshopping).
Litigii
Prin rezervarea de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii și Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si Kherim Sucurie PFA. In cazul unor eventuale conflicte intre Kherim Sucurie PFA si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabilă în minim 30 de zile lucratoare.
Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Diverse
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu confirmarea rezervarii din partea unitatii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.
Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din rezervarea pe site-ul vilakherimvamaveche.ro .

Telefon: 0751 271 778

E-mail: office@vilakherimvamaveche.ro

facebook: /vilakherim
Logo Vila Kherim Vama Veche